KRIVAC ZA SVE

Hrvat izazvao neviđeni bijes; žele ga potjerati iz kluba

04.04.2017 u 11:53

Bionic
Reading

Inter je pao kod kuće od Sampdorije 2:1 te si tako pokvario izglede da sljedeće sezone izbori Ligu prvaka. Prst krvnje navijači su usmjerili prema Marcelu Brozoviću

Iako je na terenu Inter imao 11 igrača, navijači su na zub još jednom uzeli hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića. Valjda ne postoji nogometaš u svlačionici 'nerazzurra' kojeg se u jednom trenutku toliko diže u nebesa da je nezamjenjiv i nije za prodaju pa ga se potom napada i krivi za sve pa čak i za stvari na terenu na koje on sam ne može utjecati.

Protiv Sampdorije Brozovića su navijači proglasili krivcem. Nije hrvatski veznjak pružio dobru predstavu, no bijes fanova na stadionu je navukao nakon što je neshvatljivo blokirao jedan udarac rukom. Bio je to penal iz kojeg su gosti došli do pobjede u 85. minuti.

Brozovića su častili zvižducima za vrijeme utakmice, a nogometni 'stručnjaci' s društvenih mreža odmah poslije susreta su krenuli s bezobraznim porukama u kojima su hrvatskom nogometašu poručivali da ga treba 'potjerati iz kluba, zabraniti mu trenirati s klubom, da ne razumije nogomet, kako ga se moralo prodati u Kinu, jer je sada za Treću ligu...'

Srećom, trener Stefano Piloi nije toliko kritičan.

'Brozović? Igralo je 11 igrača i izgubilo je 11 igrača.'

Dodajmo i informaciju da se na toj utakmici ozlijedio Ivan Perišić, istegnuo je aduktor, ali ne bi trebao dugo izbivati s terena.