PROBLEMI SE RJEŠAVAJU

Hokeja u NHL-u će ipak biti?

05.11.2012 u 15:42

Bionic
Reading

Čelnici najjače hokejaške lige svijeta (NHL) i Udruge igrača sastali su se po prvi put nakon više od dva tjedna kako bi razgovarali o novom kolektivnom ugovoru, zbog kojeg je odgođen početak nove sezone, i pomak je napravljen

Zamjenik povjerenika NHL lige Bill Daly i 'izaslanik' Udruge igrača Steve Fehr razgovarali su tijekom subote u nekoliko navrata na nepoznatim lokacijama, a prema tiječima predstavnika lige pomak je ostvaren, te se dvije strane namjeravaju uskoro ponovno sjesti za isti stol.

'Imali smo nekoliko razgovora tijekom današnjeg dana (subota) i otvoreno smo porazgovarali o svim točkama u ugovoru koje nas trenutno razdvajaju. Planiramo se ubrzo ponovno sjesti i raditi na ukidanju 'lockouta', rekao je Daly.

'Slažem se s Billom. Nadam se da možemo nastaviti riješavati problem, odnosno napredovati u postizanju novog dogovora', nadovezao se Fehr.

Zbog 'lockouta', koji je stupio na snagu 15. rujna, su već dosada otkazane sve utakmice u studenom, SiriusXM Hockeytown Winter Festival koji je trebao biti od 16-31 prosinca, te siječanjski Winter Classic na Michigan stadionu. Dosada je sveukupno otkazano 326 utakmica.