INCIDENT UOČI EURA

Hoće li turski izbornik izvoditi ovakve stvari i protiv Hrvatske?

23.05.2016 u 09:16

Bionic
Reading

Turska nogometna reprezentacija izgubila je u Manchesteru od Engleske 2:1, a Fatim Terim ostao je bez svog mobitela nakon što je četvrtom sucu na njemu pokušao pokazati da je prvi gol domaćina postignut iz čistog zaleđa...

Hrvatska nogometna reprezentacija otvorit će Europsko prvenstvo protiv Turske 12. lipnja, a naš protivnik već je ove nedjelje odigrao svoju prvu prijateljsku utakmicu u kojoj je na Etihadu ostavio vrlo dobar dojam.

Turci su izgubili od Engleske rezultatom 2:1, no zahvaljujući i sumnjim sudačkim odlukama te golu Kanea iz čistog zaleđa za rano vodstvo domaćina u 3. minuti.

Fatih Terim odlučio se nakon gola na neobičan potez, pokazati četvrtom sucu mobitel na kojem je gledao prijenos susreta da vidi da se radilo o čistom zaleđu. Iako je utakmica bila prijateljska, turskom izborniku svejedno je zaplijenjen odmah mobitel.


'Sudačke pogreške se događaju u cijelom svijetu. Čestitali smo im na kraju iako su njihove pogreške utjecale na rezultat utakmice,' izjavio je kontroverzni Turčin nakon susreta te pohvalio svoju momčad na dobroj igri.

Uoči utakmice s Hrvatskom Turska će odmjeriti snage još s Crnom Gorom i Slovenijom, dok će se naši za taj susret pripremati protiv Moldavije i San Marina.