IZ JEDNOG U DRUGOG VELIKANA

Hoće li Mario Mandžukić pristati na taj transfer? Bio bi to idealan scenarij za Hrvata!

07.05.2018 u 09:37

Bionic
Reading

Mario Mandžukić na kraju sezone najvjerojatnije odlazi iz Juventusa, ali to ne znači da hrvatski napadač napušta Italiju, jer je jedan drugi velikan iz Serie A zagrizao za našeg reprezentativca

Super Mario završava treću sezonu u 'staroj dami', a posljednje dvije godine ugovora možda ni ne odradi. Talijanski mediji odavno su se raspisali kako Juventus kupuje Alvara Moratu (Chelsea) i da radi mjesto u svlačionici pa bi iz kluba lako mogao otići najveći ratnik talijanskog prvaka Mario Mandžukić.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Za hrvatskog golgetera ima dosta ponuda, neke i nemoralne iz daleke Kine, a kako će se rasplesti cijela situacija odlučit će samo Mandžukić. Naš napadač sam će izabrati najbolju opciju za svoju karijeru – ostanak u Juventusu i opet nova borba za startno mjesto ili odlazak.

Cijelu tu priču pozorno prate u posrnulom nogometnom divu Milanu. Nije tajna da na San Siru nisu previše zadovoljni s učinkom Nikole Kalinića kojeg su na zub uzeli i navijači te 'crvenocrni' pod hitno traže igrača poput Mandžukića.

Mandžukić svojim zalaganjem i borbenoću bez problema osvaja ljubav navijača, a trener Milana Gennaro Gattuso cijeni takve igrače (jer je i on bio takav) i ne skriva da bi ga radio vidio u svojoj svlačionici. Vjeruje se da bi oko 25 milijuna eura bilo dovoljno za odštetu.

Mandžukić je Juventusov borbeni stroj

Inače, upravo Juventus i Milan ove srijede (21 sat, Olimpijski stadion u Rimu) igraju utakmicu finala Talijanskog kupa, a Mandžin nastup je upitan zbog ozljede koju je zadobio u sudaru prvenstva protiv Intera.