MARKOVI EUROGOLOVI

Hoće li Kovač i Štimac moći ignorirati ovakvog Livaju?

19.08.2013 u 12:53

Bionic
Reading

Mladi hrvatski nogometaš Marko Livaja bio je junak u pobjedi Atalante od 3-0 protiv drugoligaša Barija. U pitanju je bio ogled trećeg kola talijanskoga Kupa

Livaja je u prvih pola sata (7. i 30. minuta) dvama prekrasnim pogocima u gornje desne rašlje vratara gostujućeg sastava slomio suparnika i otvorio sastavu iz Bergama prolaz dalje. Zadovoljan je bio i direktor momčadi iz Bergama Lorenzo Casalino:

'Livaja je fizički i tehnički gledano bio superioran. Nadigrao je čak i kapetana Denisa, koji je po mom mišljenju odigrao sjajno', rekao je Casalino.

Internetska stranica Tutto Atalanta proglasila je našeg igrača najboljim na susretu, a njegovu je igru okarakterizirala riječima:

'Ako pogledamo njegove golove, shvatit ćemo da pogoci nisu rezultat sreće. To je igrač koji ima razoran udarac, te igrač koji je potreban da suparniku nanese štetu. Dvama je pogocima u prvoj trećini utakmice riješio pitanje pobjednika i za to zaslužuje aplauz navijača sa sjeverne tribine'.

Podsjetimo kako je nedavno Livaja došao u sukob s ljudima iz Hrvatskog nogometnog saveza (izbornik mlade reprezentacije Niko Kovač ga je potjerao iz momčadi), a već je i ranije doživio dvije suspenzije kao igrač Atalante.