SUKOB S MAMIĆEM

Hoće li Calello doći Vahi glave?

28.01.2011 u 12:48

Bionic
Reading

Argentinski veznjak Adrian Calello uzrok je sukoba trenera Vahida Halilhodžića i izvršnog dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića. Tko će izvući deblji kraj, tek će se vidjeti, ali zna se tko je u lošijoj poziciji

Skupa investicija hrvatskog prvaka dobila je slobodne ruke u traženju novog kluba. Argentinac je počeo glumiti zvijezdu i birati utakmice pa tako nije želio ući u igru posljednjih 20 minuta finalnog susreta u Gabeli.

Defanzivni veznjak je zato na tankom ledu, ali u obranu svojeg ulaganja stao je Zdravko Mamić. Prvi čovjek kluba u Calellu je vidio još jednu zlatnu koku koju je platio preko dva milijuna eura i želi barem vratiti uloženo.

To nije moguće ako Calello više nije u prvim planovima Halilhodžića pa je tako u javnost procurila priča da je u Maksimirskoj 128 bilo povišenih tonova između Halilhodžića i braće Mamić. Ako se zna prošlost svih aktera navodne gužve, tada je jasno tko je predvodio u decibelima.

Zasad je Halilhodžićeva zadnja, ali nitko nije dugo trajao ako nije prihvaćao Mamićevo mišljenje i 'savjete', čak i ako je osvajao dvostruke krune.

Inače, strateg 'modrih' je demantirao svađu s Mamićem, poveo je Calella na pripreme, ali je za 24 sata dodao da je Argentinac i dalje na listi transfera.