NOGOMET JE VIŠE OD SPORTA

HNS-ov partner kao primjer: Naša suradnja nije motivirana isključivo odličnim rezultatima

03.03.2023 u 13:29

Bionic
Reading

U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza potpisan je novi ugovor o poslovnoj suradnji HNS-a i PBZ grupe, prema kojem Privredna banka Zagreb ostaje službena banka HNS-a i hrvatske nogometne reprezentacije.

Višegodišnji ugovor o sponzorskoj suradnji potpisali su predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić i predsjednik Uprave PBZ-a Dinko Lucić.

'PBZ je vjeran, pouzdan i predan partner Hrvatskog nogometnog saveza već dugi niz godina i stoga me iznimno raduje što smo lako i brzo dogovorili nastavak suradnje. Strategija je Saveza okružiti se s najboljim poslovnim partnerima koji pritom dijele naše vrijednosti, a PBZ grupa savršeno se uklapa u taj profil kao financijska institucija koja je dugi niz godina u samom vrhu hrvatskog bankarstva. Zahvaljujem g. Luciću i rukovodstvu PBZ grupe na kontinuiranoj podršci našem nogometu te sam uvjeren da ćemo zajedno i dalje postizati odlične rezultate', izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

'PBZ je značajan čimbenik u razvoju hrvatskog gospodarstva i inicijator uvođenja promjena na području društveno odgovornog poslovanja, vodeći smo donator u zemlji u pogledu donacija zdravstvenim ustanovama i domovima za djecu i mlade s jedinstvenim programom donacija u zemlji Činim dobro svaki dan koji kontinuirano traje već 15 godina. Na našu suradnju s HNS-om gledamo kao na širu društvenu korist u cilju podizanja svijesti o značaju sporta, zajedništva, timskog rada, promoviranje nacionalnog identiteta i nije motivirana isključivo odličnim rezultatima. Nogomet je puno više od sporta, evo već zadnja dva Svjetska prvenstva potvrdila su da je nemjerljivo to koliko nam je radosti i ponosa, ali i promocije Hrvatske u svijetu donijela hrvatska nogometna reprezentacija. Privredna banka Zagreb, PBZ Card i cijela PBZ Grupa ponosni su sponzor Vatrenih i HNS-a već više od dva desetljeća. Bili smo tu i u trenucima koji nisu uvijek bili sjajni kao pouzdan partner te nam je iznimno zadovoljstvo što ovom suradnjom i dalje nastavljamo Vjerno uz Vatrene', izjavio je Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a.

Povodom potpisivanja ugovora, Kustić je uručio Luciću prigodan, personalizirani dres treće reprezentacije svijeta, a dva predsjednika istaknula su kako se raduju ovogodišnjim nastupima Vatrenih u kvalifikacijama za UEFA EURO 2024. te na završnom turniru Uefine Lige nacija.