ZASJENIO PAŠALIĆA

Histerija u Milanu: Nakon rušenja Juventusa svi pričaju samo o njemu!

24.12.2016 u 16:48

Bionic
Reading

Mario Pašalić možda je bio taj koji je zabio pobjednički penal u talijanskom Superkupu, no navijači Milana, kao i talijanski mediji najzaslužnijim za pobjedu nad Juventusom proglasili su mladog golmana Gianluigija Donnarummu...

Nogometaši Milana vratili su se ove subote u svoj grad nakon trijumfa u Dohi u talijanskom Superkupu protiv Juventusa i navijači su ih oduševljeno dočekali, a oko jednog od 'rossonera' razvila se prava histerija.

Možda je naš Mario Pašalić zabio pobjednički penal, no golman Gianluigi Donnarumma proglašen je u Italiji apsolutnim junakom dvoboja, s obzirom da je fantastičnom obranom zaustavio penal Paula Dybale i tako donio ključnu prednost svojoj momčadi.

'Bio je to osjećaj koji je teško opisati i nikad ga neću zaboraviti,' priznao je veliki talent novinarima.

Navijači bivšeg prvaka Europe na aerodromu su skandirali Gigijevo ime i iskazivali mu ljubav i poštovanje, a sada je na upravi Milana da pokušava zadržati 17-godišnjeg nasljednika Buffona.

'Milan ima mlade igrače koji bi zbilja mogli napraviti razliku sljedećih godina. Tu su Suso i Niang, ali prije svega Donnarumma. Ovdje na aerodromu je dočekan kao heroj, sve pjesme su bile upućene njemu. Svi žele da produži ugovor. Žele ga najveći klubovi Europe, ali postoji velika šansa da će ostati,' uvjerava javnost novinar blizak klubu, Peppe Di Stefano.