IMAO DOBRU NAMJERU

Henry se ispričao navijaču zbog psovanja

17.01.2012 u 12:25

Bionic
Reading

Francuski napadač Thierry Henry, koji je nedavno stigao na dvomjesečnu posudbu u Arsenal iz redova New York Red Bullsa, javno se ispričao navijaču 'topnika' kojega je opsovao nakon nedjeljnog 2:3 prvenstvenog poraza na gostovanju kod Swansea Cityja

'Bio sam uistinu šokiran i razočaran u nedjelju i to ne samo zbog rezultata. Po završetku vrlo nezgodne utakmice inzistirao sam da čitava momčad aplauzom pozdravi naše navijače. Kada sam stigao pred navijače, nisam mogao razumjeti uvrede koje nam je upućivao jedan od njih. Htio sam mu reći da nam je potrebna njihova podrška, a ne uvrede. Namjera mi je bila dobra, ali sam se mogao bolje izraziti. Stoga bih se prije svega želio ispričati zbog neprimjerenih riječi upućenih tom 'navijaču'. Nisam želio biti zlonamjeran ili prijetiti, ali sam svjestan da sam mogao izgovoriti svoje riječi na mirniji način', rekao je Henry.

Arsenal se trenutačno nalazi na petom mjestu ljestvice sa 15 bodova manje od vodećeg Manchester Cityja, te četiri od četvrtog Chelseaja, a u sljedećm kolu dočekuje drugoplasirani Manchester United koji ga je početkom sezone uvjerljivo svladao sa 8:2.

'Trebamo pomoć navijača kada nam ide dobro, ali još nam je važnija kada nam ne ide. Pomozite momčadi protiv Manchester Uniteda u nedjelju i pokušajmo osvojiti tri boda kako bismo se vratili u borbu za što bolji plasman', apelirao je Henry na navijače Arsenala.