LIJEPA GESTA

Henry doletio iz SAD-a kako bi posjetio Muambu

21.03.2012 u 22:06

Bionic
Reading

Iako Henry nije viđen od strane britanskih novinara, glasnogovornik Udruge profesionalnih nogometaša, Bobby Barnes, otkrio je da je Francuz bio u bolnici i posjetio Muambu

Legenda nogometnog kluba Arsenal, Thierry Henry, doletio je iz Sjedinjenih Američkih Država u London kako bi u bolnici posjetio svog bivšeg suigrača Fabricea Muambu koji je preživio srčani udar prošloga tjedna.

Iako Henry nije viđen od strane britanskih novinara, glasnogovornik Udruge profesionalnih nogometaša, Bobby Barnes, otkrio je da je Francuz bio u bolnici i posjetio Muambu.

Podsjetimo, 23-godišnji Muamba je u subotu doživio srčani udar u četvrtfinalu engleskog FA Cupa te je bio klinički mrtav čak 78 minuta. Nakon čudesnog oporavka, mladi Englez rođen u Zairu danas diše samostalno i razgovara sa sebi bliskim ljudima.

Henry je bio u Arsenalu kada je Muamba kao dječarac nicao u omladinskom pogonu 'topnika', da bi 2005. godine postao član prve momčadi. Dvije sezone nakon toga prešao je u redove Birminghama, a nakon toga Boltona.