ŠKOTSKI MEDIJI

Hearts ponosan jer je Dinamu priuštio strah

28.08.2009 u 10:04

Bionic
Reading

Otočki mediji nakon uzvratne utakmice četvrtog pretkola Europske lige između Heartsa i Dinama hvale igru škotskog predstavnika bez obzira na to što je dalje prošao hrvatski prvak

Iako je Hearts ispao te u Edinburghu domaći navijači oduševljeno slave predstavu svojih izabranika koji su pobijedili s nedovoljnih 2:0, i škotski novinari veličaju igru svog predstavnika dok se o Dinamu previše ne piše.

'Hearts je sinoć uživao u pobjedi koja ipak nije bila dovoljna, ali je Dinamu priuštio strah', stoji u jednom od tekstova, a još se piše 'da je edinburška momčad pokazala borbeni duh, da je Hearts bio discipliniran, vjerovao u sebe i da je pokazao veliko zajedništvo.' Također, novinari se pitaju zašto škotski klub tako nije igrao u Zagrebu kada je poražen sa 4:0.

Osim toga, Škoti navode da su igrači Heartsa zaslužili ovacije, jer su pobijedili, a bez obzira na to što nisu stigli zaostatak od četiri gola protiv momčadi 's velikim tehničkim sposobnostima'.

Za hrvatskog prvaka pisalo je da je imao nekoliko prilika, ali da si je mogao dozvoliti luksuz da ih ne iskoristi.

Škoti spominju da utakmica skoro nije ni počela zbog vatre koja je buknula na jednom dijelu stadiona prije početka dvoboja.