'TEBI JE PRELAKO!'

Hamilton uvrijeđen, žestoko odgovorio Vettelu!

28.05.2013 u 08:57

Bionic
Reading

Lewis Hamilton poručio je aktualnom svjetskom prvaku da već četiri godine ima najbrži bolid i da mu je prelako u F1 utrkama

Posljednjih dana zaoštrili su se odnosi između Mercedesa i Red Bulla, nakon što su 'crveni bikovi' uložili žalbu, jer je Pirelli u tajnosti zajedno s Mercedesom testirao nove gume. Cijeli slučaj završit će na FIA-inom međunarodnom sudu koji će odlučiti o eventualnoj kazni za britansko-njemačku momčad.

Hamiltonu pak nije dobro sjela izjava Sebastiana Vettela na press konferenciji nakon same utrke u Monte Carlu, kada je rekao da su mu Mercedesovi bolidi na početku trke izgledali kao 'autobusi koji voze na izlet'.

'On ima najbrži bolid zadnje četiri godine i lako mu je tako nešto reći. Njemu je zapravo prelako,' izjavio je Lewis Hamilton pa dodao:

'Mi napredujemo, učimo, rastemo, unaprijeđujemo bolid koji ima veliki potencijal i ne mogu se složiti s njim.'

Podsjetimo, nakon sporijeg starta Mercedes je ipak došao do prve ovosezonske pobjede zahvaljujući Nici Rosbergu u Monaku. Hamilton je tijekom utrke pao s drugog na četvrto mjesto, a ekipa u ukupnom poretku sada polako stiže Ferrari i Lotus.

Sljedeća utrka vozi se za dva tjedna u Kanadi.