PROVOKACIJA

Hamilton se narugao Massi nakon što se zabio u ogradu!

11.06.2016 u 12:41

Bionic
Reading

Felipe Massa u petak je na prvom slobodnom treningu završio u istoj zaštitnoj ogradi kao i nakon sudara s Perezom prije dvije godine na utrci u Montrealu. Lewis Hamilton uzvratio mu je za kritike ismijavanjem nakon sudara...

Brazilski 35-godišnji vozač pretjerano ne voli stazu u Montrealu. Nikad ovdje nije pobijedio, a pamtit će tešku nesreću prije dvije godine kada se zajedno sa Sergio Perezom u završnici utrke zabio u zaštitnu ogradu u blizini starno-ciljne ravnine.

Isto se Massi dogodilo i ovog petka. Dogodio mu se kvar na DRS tehologiji i produžio je u prvom zavoju, na istom mjestu na kojem je završio i 2014. godine u spomenutom sudaru.


Za Felipea ovaj incident ne bi bio tolika blamaža da par sati prije nije dao izjavu u kojoj kritizira Lewisa Hamiltona zbog provođenja vremena sa slavnima i upozorava da će izgubiti fokus na stazi zbog toga. Britanac je jedva dočekao gaf vozača Williamsa.

'Bilo je jako zanimljivo kako je Massa komentirao moju koncentiranost na Formulu 1 i onda izletio u prvom zavoju,' ustvrdio je Hamilton koji je bio najbrži na oba treninga i zatim poentirao:

'Mislim da sam danas svima pokazao da sam potpuno posvećen svom poslu i da ću tako i nastaviti.'