BRIGA ZA MERCEDES

Hamilton priznao: Osjećamo veći pritisak nego ikad!

07.06.2016 u 09:34

Bionic
Reading

Lewis Hamilton je zadovoljan ostvarenom pobjedom u Monte Carlu, no naglašava kako je pritisak koji Mercedes trenutno osjeća pod napadom Red Bulla najveći u posljednje tri sezone..

Britanski 31-godišnji vozač napokon je došao na svoje u Monaku, kada je sretno pobijedio ispred Daniela Ricciarda te time smanjio svoj zaostatak za Nicom Rosbergom na samo 24 boda.

Mercedes je u toj utrci stigao do svoje pete pobjede u šest utrka ove sezone, no po prvi put nije imao najbrži bolid na stazi i uoči Montreala u ekipi su svjesni da se Red Bull ubrzano približava.

'Najveća samo ekipa, ali pod većim smo pritiskom naših rivala nego ikad i moramo raditi i popraviti naše slabe točke,' priznaje Lewis Hamilton i dodaje:

'Odličan je osjećaj vratiti se na najvišu stepenicu postolja nakon teškog početka sezone. Nadam se da će ovo poslužiti kao injekcija samopouzdanja, jer pred nama je još jako dugi put.'

Hamiltona veseli što je sljedeća utrka jedna od njegovih omiljenih: na Velikoj nagradi Kanade pobijedio je već četiri puta.