INTIMNO PRIZNANJE

Hamilton otkrio stvari koje o njemu nitko nije znao!

26.12.2015 u 11:43

Bionic
Reading

Lewis Hamilton ovih je dana mnogo govorio o svojem privatnom životu pa je tako postalo poznato da je dosad napisao više od stotinu pjesama, ali i da mu je u školi bilo teško jer je bio disleksičar...

Britanski 30-godišnji vozač ovu će godinu pamtiti po dobrome, jer je osvojio treću svjetsku titulu i nastavio ispisivati povijest Formule 1. Ako i sljedeće dvije godine bude dominirao s Mercedesom, mogli bi pasti čak i neki rekordi Michaela Schumachera, poput broja ostvarenih pole pozicija.

No, u doba Božića Hamilton je javnosti odlučio otkriti i neke svoje intimne tajne pa je tako priznao da je imao velikih problema u školi jer je disleksičar.

'Disleksičar sam i to je jedan problem. Teško mi je čitati u dobrom ritmu. A s obzirom da sam vozio, propuštao sam školu u petak. Škola za mene nije bila zabavna,' izjavio je Lewis Hamilton pa dodao:

'Volio bih izgraditi školu za siromašnu djecu kako bi mogli dobiti dobro obrazovanje i učiti svirati muzičke instrumente. Znam koliko je njima teško.'

F1 zvijezda utjehu je pronašla u glazbi.

'Napisao sam stotinu, možda i 150 pjesama. Muzika je jedina stvar koja dira moju dušu. Zato to radim, ali ne želim pomoću nje zarađivati novac,' otklonio je Britanac mogućnost paralelne muzičke karijere.