ŽELI POBJEDE

Hamilton: Nije nemoguće uključiti se u borbu za vrh

22.01.2013 u 11:04

Bionic
Reading

Lewis Hamilton izuzetno je motiviran i želi se dobro pripremiti za novu F1 sezonu u kojoj će po prvi put voziti ne-McLarenov bolid.

Svjetski prvak iz 2008. napustio je Woking i preselio se u Brackley, sjedište ekipe Rossa Brawna. Vozit će za Mercedes u novoj sezoni, momčad koja je jako pala potkraj prošle godine, no vjeruje da će biti bolje kad on sjedne u kokpit.

'Biti dio Mercedesovog svijeta velika je privilegija. Jako sam zahvalan na dobrodošlici u ekipi i jako sam uzbuđen. Već sam bio u Brackleyju u prosincu, postavljao mnogo pitanja, pokušavao se uključiti koliko sam mogao. Sjajno je vidjeti koliko su svi entuzijastični. Vidim oko sebe nevjerojatnu odlučnost. To mi daje veliku motivaciju za pripreme tijekom zime,' izjavio je Lewis Hamilton pa zaključio:

'Ova će godina biti vrlo zanimljiva. Mislim da će to biti putovanje u kojem ću uživati. Živim za pobjede, to je ono na čemu ćemo raditi tijekom godine. Naravno da će biti teško boriti se s dečkim s vrha iz Red Bulla, McLarena i Ferrarija, ali to nije nemoguće.'