LEWIS SE BRANI

Hamilton ne želi ni čuti da je Rosberg brži od njega!

01.05.2016 u 19:15

  • +7

Formula 1, Velika nagrada Rusije

Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Maxim Shemetov

Bionic
Reading

Lewis Hamilton tvrdi da je imao problema s motorom u završnici Velike nagrade Rusije, zbog čega je zaostao čak 24 sekunde za timskim kolegom Nicom Rosbergom...

Početak nove F1 sezone u znaku je Mercedesa, ali ne i aktualnog svjetskog prvaka. Nico Rosberg taj je koji dominira, a nakon četiri pobjede iz četiri utrke, dvije pole pozicije u nizu i najbrže kruga u Sočiju, polako postaje favorit za osvajanje titule.

'Ako usporiš, počinješ raditi pogreške i zato sam pritiskao do samog kraja,' pohvalio se Nico Rosberg koji bez ikakvih problema niže pobjedu za pobjedom.

U Sočiju je ostavio Lewisa Hamiltona čak 24 sekunde, a razmak se povećao u drugom dijelu utrke iako je Britanac imao čistu stazu ispred sebe. No, ne želi priznati da je to bio plod dobre vožnje kolege.

'Nikad nisam sumnjao i pomislio da ne mogu pobijediti. Imao sam brzinu, ali pojavio se ponovo problem s motorom i morao sam popustiti,' brani se Hamilton koji je nakon potvrde titule na kraju prošle sezone potpuno popustio i Rosberg sad već ima čak sedam F1 pobjeda u nizu.

U Barceloni je prethodnih godina Nico Rosberg odlično vozio, a još bolje u Monte Carlu koji zatim slijedi. Dominacija bi se mogla nastaviti...