SAPUNICI NEMA KRAJA

Halilovićev otac rekao 'ne': Što će sada Barcelona?

16.08.2015 u 18:07

Bionic
Reading

Prema pisanju El Munda Deportiva, Sejad Halilović usprotivio se odlasku Alena na posudbu u Sporting iz Gijona jer želi da igra u Ligi prvaka ili Europskoj ligi sljedeće sezone...

Barcelona bi voljela poslati Halilovića kod svog bivšeg igrača i sadašnjeg trenera Sportinga. Abelardo je opasno zagrizao za hrvatskog veznjaka i htio bi povratak u Primeru otvoriti zvučnim pojačanjem, no čini se da to neće biti tako jednostavno.

Naime, prema pisanju El Munda Deportiva Sejad Halilović usprotivio se odlasku Alena u Gijon, iako se radi o španjolskom prvoligašu, što bi bio korak naprijed u odnosu na Segundu prošle sezone. Naime, navodno želi da mu sin igra u Europskoj ligi ili Ligi prvaka, kako bi se imao priliku istaknuti i izboriti mjesto kod izbornika Kovača za Euro u Francuskoj sljedećeg lipnja.

Tako čelnicima Barcelone sada preostaje pokušati pronaći drugo rješenje. Spominju se klubovi diljem Europe: Sevilla, Celta, Borussia Dortmund, HSV, Grasshoper, West Ham pa čak i Stoke City, no sapunica je imala već toliko preokreta da je sve teže prognozirati kako će se završiti.