NOVI ZAOKRET

Halilovića očajnički pokušava dovesti bivši drugoligaš!

14.08.2015 u 17:43

Bionic
Reading

Trener Sportinga iz Gijona Abelardo priznaje da je razgovarao s Alenom Halilovićem kojeg silno želi u svojoj ekipi, no konačna odluka je u rukama mladog nogometaša...

Podsjetimo, Barcelona je odlučila poslati na posudbu našeg reprezentativnog veznjaka koji se nije uspio izboriti za minutažu tijekom pripremnog razdoblja. Spominjala su se imena mnogih klubova, od West Hama i Evertona preko Seville i Celte do Hamburga i Borussije Dortmund.

Prema posljednjim informacijama koje donosi El Mundo Deportivo, Hamburg je odustao od Halilovića, a u igru se vratio ambiciozni novi prvoligaš Sporting Gijon koji je prije interesa njemačkih klubova bio blizu sve dogovoriti s Barcelonom.

'Razgovarao sam s Halilovićem i rekao mu što očekujem od njega. No, u ovim trenucima odluka je u rukama igrača,' izjavio je Abelardo, bivši branič Barcelone i sadašnji trener Sportinga, koji je također priznao kako je Halilović od njega tražio nekoliko dana kako bi donio konačnu odluku.

Španjolski dnevnik piše kako je HSV odustao jer je Barcelona tražila kao uvjet posudbe određeni broj utakmica koje Halilović obavezno mora odigrati. Abelardo s tim nema problema.

'Igrač mora zaraditi svoje minute, ali njemu sličnog nemamo u sastavu. Ako dođe bit će lijepo dočekan, ako ne, neka mu je sa srećom gdje ide,' zaključio je strateg iz Gijona, kluba koji se nakon tri sezone u Segundi vraća ove sezone u Primeru.