NOVO RAZOČARANJE

Halilović u čudu: Ovakvi promašaji vode u drugu ligu!

12.03.2016 u 09:08

Bionic
Reading

U gostima kod Malage Sporting iz Gijona upisao je u petak svoj četvrti uzastopni poraz i tako se učvrstio u zoni ispadanja, a akcija u kojoj Carlos Castro nije uspio zabiti iz blizine jasno pokazuje u kakvoj je krizi klub Alena Halilovića...

Klub hrvatskog 19-godišnjeg veznjaka postaje sve ozbiljniji kandidat za ispadanje iz Primere. Četvrti uzastopni poraz u nizu stigao u gostima kod Malage, a s obzirom da sljedeću utakmicu Sporting igra protiv Atletica, zasigurno će se još neko vrijeme zadržati u zoni ispadanja.

Abelardova momčad nije igrala loše, ali se još jednom istaknula promašajima. Alen Halilović ušao je tek u 63. minuti i sudjelovao u akciji koja jasno pokazuje krizu u kojoj se Sporting našao. Potkraj utakmice nakon odbijene lopte Carlos Castro pogodio je vratnicu iz blizine, a naš veznjak u nastavku akcije Castra i propala je najveća prilika na utakmicu. Uz takve promašaje teško je očekivati opstanak u Primeri.

'Kad si predzadnji na tablici, obično se takve stvari događaju,' izjavio je Abelardo nakon susreta i najavio borbu za opstanak do samog kraja.

Halilović koji je nedavno dobio Čačićev poziv u A reprenzentaciju tako se drugu godinu u nizu nalazi u borbi za opstanak, a nakon što je Barcelona B ispala iz Segunde, naš se talent nada da će izbjeći istu sudbinu s Gijonom u Primeri.

* snimku Castrovog promašaja pogledajte otvarajući video u posebnom prozoru!