NAPUŠTA OBALU BJELOKOSTI

Halilhodžić uskoro na klupi Tanzanije

12.01.2010 u 11:22

Bionic
Reading

Bosanskohercegovački stručnjak koji trenutno obnaša funkciju izbornika Obale Bjelokosti Vahid Halilhodžić od ljeta bi trebao postati izbornikom Tanzanije. U razgovoru s lokalnim medijima on je objasnio da bi prihvatio ponudu Tanzanije kad bi došla

Reprezentacija Obale Bjelokosti, koja se kvalificirala na Svjetsko prvenstvo u nogometu, protekli tjedan provela je u Tanzaniji i pod vodstvom izbornika Vahida Halilhodžića održala mini pripreme. Netom pred odlazak iz Tanzanije bosanskohercegovačkog stručnjaka novinari su zaskočili pitanjem bi li preuzeo njihovu reprezentaciju s obzirom da dosadašnjem izborniku Marciju Maximu na ljeto istječe ugovor.

Halilhodžić je priznao da nema ništa protiv preuzimanja Tanzanije, pogotovo zato što se zna da nakon završetka Svjetskog prvenstva napušta klupu Obale Bjelokosti.

'Dobio sam bezbroj ponuda iz raznih dijelova svijeta, no bio bih sretan kad bih preuzeo Tanzaniju i bio njen izbornik. Naravno, ako tanzanijski nogometni savez to želi', kazao je Halilhodžić tanzanijskim novinarima.