ode i Chidozie Awaziem

Hajduk ostao bez još jednog važnog igrača: Nismo pronašli model za nastavak suradnje

30.06.2023 u 21:06

Bionic
Reading

Chidozie Awaziem (26) od danas više nije igrač Hajduka nakon što mu je službeno istekla jednogodišnja posudba iz portugalskog prvoligaša Boaviste, objavili su iz kluba

Stoper Chidozie Awaziem (26) Hajduku se priključio 1. kolovoza prošle godine te je od tada upisao ukupno 36 službenih nastupa za 'bile', od čega je 29 puta zaigrao u prvom sastavu.

Debitirao je na Poljudu u 3:1 pobjedi protiv Vitorije Guimaraes, u prvom kvalifikacijskom susretu 3. kola Konferencijske lige. Posljednji nastup upisao je u finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa protiv Šibenika kada je Hajduk 2:0 pobjedom osvojio trofej na Rujevici.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Awaziem je za Hajduk odigrao ukupno 2265 minuta, pri tom se pet puta upisao u strijelce, a svom učinku dodao je i jednu asistenciju.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

'Chidozieju zahvaljujemo na svim lijepim trenutcima, radi se o kvalitetnom stoperu te izuzetnom profesionalcu koji je podigao razinu naše igre u prošloj sezoni', kazao je sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius te napomenuo:

'Njegova posudba je istekla i u ovom trenutku nismo pronašli model za nastavak suradnje, ali svakako ćemo vezano za njega nastaviti pratiti situaciju u aktualnom prijelaznom roku.'

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport