kvalifikacije za el

Hajduku najteži mogući suparnik; ništa jednostavnije neće biti ni Lokomotivi, Rijeci a ni Osijeku

01.09.2020 u 13:22

Bionic
Reading

Nakon što je u ponedjeljak održan ždrijeb 2. pretkola Europske lige, u utorak će u Nyonu biti održan i ždrijeb 3. pretkola, a hrvatski klubovi su doznali potencijalne suparnike.

Hrvatski doprvak Lokomotiva nakon ispadanja iz Lige prvaka, svoju europsku priču nastavlja u 3. pretkolu Europske lige. 'Lokosi' će igrati u gostima protiv pobjednika dvoboja između Honveda i Malmoa.

Rijeci, koja također odmah kreće iz 3. runde suparnik na Rujevici biti će grčki Aris ili ukrajinski Kolos Kovalivka.

Hajduk kreće u 2. pretkolu gdje ga očekuje gostovanje kod makedonske Renove. U slučaju pobjede, splitski sastav će igrati s boljim iz susreta Neftči Baku - Galatasaray. Još lošija vijest za momčad Harija Vukasa jest činjenica da će i u tom slučaju gostovati.

Sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige, pretkola Lige prvaka te sve utakmice Europske lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite OVDJE.

Osijek će u 2. pretkolu imati najteži ždrijeb. Na stadion Gradski vrt dolazi Basel. Ukoliko izbaci švicarski sastav, suparnik Osijeka u 3. pretkolu je Anorthosis. Taj bi se dvoboj igrao u Gradskom vrtu.

Utakmice 3. pretkola igrat će se 24. rujna, a pobjednici će se plasirati u posljednje, 4. pretkolo Europske lige.

Igrat će se samo jedan dvoboj. U slučaju da nakon 90 minuta rezultat bude neodlučen, igrat će se produžetak od pola sata, a ako i nakon tih dodatnih 30 minuta bude neodlučeno o putniku u sljedeće pretkolo odlučivat će 11-erci.

  • +14
Osijek - Hajduk Izvor: Cropix / Autor: Ivan Peric / CROPIX

Sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige i pretkola Lige prvaka i Europske lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite OVDJE.