ht prva liga - 18. kolo

Hajduk ni protiv zadnjeg Intera nije uspio stići do gostujuće pobjede

07.12.2019 u 19:24

Bionic
Reading

Nadali su se navijači splitske momčadi da će napokon, nakon gotovo četiri i pol mjeseca, njihova momčad donijeti pobjedu s gostovanja. No, posljednjeplasirani Inter uspio je izvući remi (1:1) i sasvim sigurno ostavio trenera Hajduka Damira Burića na milost i nemilost kritičarima

Uoči gostovanja u Zaprešiću, trener Hajduka Damir Burić poželio je prekid serije koja traje još od 24. srpnja, a u kojoj Hajduk nije upisao gostujuću pobjedu.

Tada je splitska momčad u Varaždinu svladala istoimenog prvoligaša 3:0.

Inter je pak bio u seriji od četiri uzastopna prvenstvena poraza, te su Toplakovoj momčadi također bili neophodni bodovi.

Hajduk je bio bolji, dominantniji, ali ne i učinkovitiji. Izuzmemo li postignute golove, jer oba su na utakmici dijelo igrača Hajduka.

Naime, Simič je u 27. minuti gurnuo loptu u svoju mrežu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo

U samoj završnici prvog poluvremena, Eduok je primio loptu na kutu kaznenog prostora, oslobodio si prostor za udarac i sjajno naciljao za izjednačenje Hajduka.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo

Međutim, nakon toga više nije bilo golova, što bi moglo donijeti nove potrese na Poljudu. S obzirom da znamo da je dio navijača nezadovoljan radom trenera Burića.

  • +10
Hrvatski Telekom Prva liga, 18. kolo, NK Inter Zaprešić - HNK Hajduk Split Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL