PROZIVKA BIJELIH

Hajduk iščekuje veliki posao: Ja ne znam ništa o transferu

07.01.2015 u 15:36

Bionic
Reading

Većina hrvatskih nogometnih prvoligaša, među kojima su i Dinamo i Hajduk, u srijedu je započela s pripremama za proljetni nastavak sezone koji će uslijediti susretima 20. kola za točno mjesec dana, dok je Rijekin trener Matjaž Kek prozivku na Kantridi najavio za četvrtak

Kao i obično, početak priprema u našim klubovima obilježen je pregovorima o transferima najboljih igrača u inozemne klubove. Tako se najbolji strijelac MAXtv Prve lige, napadač Rijeke Andrej Kramarić, nalazi u završnoj fazi svojih pregovora s engleskim prvoligašem Leicester Cityjem, dok bi ponajbolji igrač Hajduka iz jesenskog dijela prvenstva, bosanskohercegovački reprezentativac Tino Sven Sušić karijeru mogao nastaviti u milanskom Interu.

'Ja nemam nikakvih spoznaja o Sušićevom transferu, ako se on dogodi to će biti priznanje našem radu,' izjavio je trener Hajduka Igor Tudor.

Sušić se inače u srijedu pojavio na prozivci u Splitu, te bi trebao otputovati s ostatkom momčadi u Rovinj gdje će Hajduk odigrati četiri utakmice.

Upravo će Rijeka i Hajduk svojim međusobnim ogledom na Kantridi 7. veljače krenuti u proljetni nastavak sezone. Nakon prvih 19 kola Rijeka je druga na ljestvici sa 42 boda, dok je Hajduk treći sa 10 manje.

Proljetnu sezonu otvorit će Split i Istra 1961 u petak 6. veljače, dok će u nedjelju 8. veljače igrati Zadar - Osijek i Slaven Belupo - Zagreb.