ČEKA SE ODLUKA

[ANKETA] Hajduk drastičnu kaznu ne može izbjeći, a moguć je i najcrnji scenarij!

04.04.2024 u 10:20

Bionic
Reading

Nakon nereda poslije utakmice polufinala SuperSport Hrvatskog kupa pred Hajdukom je drastična kazna

Podsjećamo, Dinamo je prošao u finale pobjedom na Poljudu 1:0, a gol odluke zabio je Sandro Kulenović. Drugi domaći poraz u derbiju razljutio je Torcidu na sjevernoj tribini te su probili ogradu i uletjeli na teren tražeći obračun s igračima i Dinamovim navijačima.

Policija je intervenirala i spriječila eskalaciju nasilja na Poljudu, ali ona se dogodila na ulicama Splita. Jasno je da se splitskom klubu sprema drastična kazna.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Utakmice SuperSport HNL-a pod ingerencijom su disciplinskog suca Alana Klakočera, ali s obzirom na to da je riječ o susretu Kupa, ovaj put je nadležna Disciplinska komisija HNS-a, čiji je predsjednik Marko Smolek.

Novčana kazna za Hajduk se podrazumijeva i da navijači nisu uletjeli u teren. Za vrijeme utakmice bilo je baklji, dimnih bombi, topovskih udara, a s obzirom na divljanje Torcide, sigurno je da će doći do zatvaranja sjeverne tribine, možda i cijelog stadiona.

  • +51
Neredi Torcide na Poljudu Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic

Prema nekim informacijama, moguć je i najcrnji scenarij, a to je da Bili sve svoje utakmice do kraja sezone igraju bez gledatelja, a to bi bio poraz za nogomet i navijače. No možda bi tako bilo lakše Hajdukovim nogometašima jer se teško nose s euforijom i punim tribinama Poljuda.