neki tvrde da ide u juventus

Guardiola prevario Manchester City ili ga netko želi omesti na putu do naslova?

09.03.2019 u 18:58

Bionic
Reading

Pep Guardiola nogometni je trener kojeg bi poželio svaki klub. Jer kamo god dođe, uglavnom donosi trofeje, a u svojoj bogatoj karijeri dolazio je i do najvećeg - u Ligi prvaka

Pep Guardiola odrađuje treću sezonu na klupi Manchester Cityja, s kojim je prošle sezone stigao do naslova prvaka Engleske. Na dobrom je putu da i ove ostvari isti uspjeh, s time da bi po svemu sudeći nakon uzvrata sa Schalkeom mogao nastaviti i natjecanje u Ligi prvaka.

No, ove subote objavljena je senzacionalna vijest kako je Pep Guardiola usmeno dogovorio četverogodišnji ugovor s juventusom. Jer Allegri bi, prema napisu istog novinara koji je donio i vijest o transferu Cristana Ronalda u Juventus, trebao napustiti 'Staru damu'.

  • +7
Premier liga, Manchester City - Arsenal Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Međutim, sve ovo iz naše perspektive izgleda neuvjerljivo jer Guardiola je u svibnju prošle godine produžio ugovor s 'građanima'. Prethodni mu je vrijedio do lipnja 2019. a prema novom, kojeg je potpisao, ali i komentirao, u plavom dijelu Manchestera ostao bi (barem) do 2021. godine.

'Uživam raditi s našim igračima i dat ćemo sve od sebe da budemo još bolji u sljedećim godinama. Fokusirat ću se na želju mojih igrača da budemo još bolja momčad i svaki dan ću to pokušavati napraviti. Imamo mladu momčad s prosjekom od 23 godine i želimo nastaviti napredovati'.

Tada su engleski mediji pisali kako je Guardioli povećan ugovor i prema kojem će umjesto 15, zarađivati 20 milijuna funti.

Nešto kasnije, Guardiola se oglasio i na one najave.

'Znam kako danas djeluju društvene mreže, ali ne razumijem zašto mediji pišu tako nešto. Još imam dvije godine ugovora s Manchester Cityjem. Ne idem nigdje, osim ako me ne otpuste. Ostat ću, ako me klub želi', rekao je Pep Guardiola.