OVOG LJETA

Griezmann napušta Atletico; bit će to rekordni transfer

13.05.2016 u 09:53

Bionic
Reading

Odlični francuski napadač Antoine Griezmann, koji je za ratnički Atletico zabio velikih 21 prvenstveni pogodak odnosno 31 u svim natjecanjima, na kraju sezone napustit će Simeoneovu momčad

Dva europska diva, ili još bolje reći - bogataša, PSG i Chelsea, odlučili su dovesti sjajnog Francuza Antoinea Griezmanna, najefikasnijeg nogometaša Simeoneova Atletica. Daily Mail tvrdi da će taj transfer porušiti sve engleske rekorde jer prema istom izvoru nagađa se da bi transfer mogao doseći vrtoglavih 79 milijuna funti.

Dosad je rekord na Otoku držao transfer Angela di Marije koji je u Manchester United stigao iz Reala za 60 milijuna funti. Chelsea je svojevremeno bio vlasnik drugog najvišeg transfera odnosno kada su iz Liverpoola kupili Fernanda Torresa. Taj je transfer koštao 50 milijuna funti.

Međutim, imat će Chelsea opasnog konkurenta u PSG-u, odnosno katarskom šeiku Nasseru Al-Khelaifiju, za kojeg pak El Mundo Deportivo tvrdi da je i prije pregovora već pripremio 70 milijuna eura. Ako pak odluči dovesti sjajnog Francuza, sigurni smo da će biti spreman izdvojiti još koji milijun više.