DOBIO JE 'PAPIRE'

Gotovo je! Osijek u srijedu dobiva novog trenera, ali kojeg Kohorta jako voli

10.10.2023 u 18:59

Bionic
Reading

Iako je slovio za prvog favorita i najvjerojatnijeg novog trenera Osijeka, Zoran zekić tek je ovog utorka dobio 'zeleno svijetlo' predsjednika Partizanija, na čijoj je klupi sjedio od srpnja ove godine

Zoran Zekić tako će se, nakon četiri i pol godine, vratiti u NK Osijek.

Kohorti omiljeni trener ovog je utorka ipak uspio nagovoriti predsjednika albanskog Partizanija, i u srijedu kreće prema Slavoniji. Naravno, svoje je uvjete s čelnicima slavonskog prvoligaša dogovorio još prethodnih dana, ali dugo je 'lomio' aktualnog šefa.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Jer prvi čovjek kluba iz Tirane udovoljio je brojnim Zekićevim zahtjevima, od dovođenja igrača, poboljšanja infrastrukture, te je sada trebalo puno diplomacije, uz 100.000 eura odštete, kako bi ovako dobrog trenera pustio nakon samo osam kola. S time da je Partizani odigrao tek šest prvenstvenih utakmica, a i s dvije utakmice manje u gornjem je dijelu tablice.

Dakle, Zekić se vraća, a ova reprezentativna pauza koristit će mu i da malo 'podigne raspoloženje' u svojoj momčadi uoči nastavka sezone.

Podsjetimo, Zekić je na klupi Osijeka bio od 1. rujna 2015. godine do 29. ožujka 2019. godine, te je upisao 69 pobjeda, 40 remija i 43 poraza.

  • +5
Osijek - Rudeš, 11. kolo, 2023/24. Izvor: Pixsell / Autor: Borna jaksic/PIXSELL
Sažetak utakmice Osijek - Rudeš Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport