turski mediji pišu

Gotovo je! Nenad Bjelica i Fenerbahče nisu uspjeli usuglasiti uvjete

16.05.2020 u 08:07

Bionic
Reading

Donedavnog trenera zagrebačkog Dinama, Nenada Bjelicu, odmah po prekidu ugovora s hrvatskim prvakom, počelo se gurati na klupu turskog velikana Fenerbahčea. No, kako je otkrio u razgovoru za tportal, malo toga od objavljenih vijesti bilo je i istina. Pa ćemo tako s rezervom prihvatiti i ovu.

Iako je odmah po odlasku s Dinamove klupe preko medija počelo forsiranje kako Nenad Bjelica preuzima klupu turskog Fenerbahčea, bivši trener 'modrih' potvrdio je za tportal da se u medijima malo toga točnog pisalo.

>> Potvrdio za tportal: Bivši Dinamov trener u Fener dovodi i kapetana Hajduka Juranovića? Dobro zvuči, ali otkrio nam je Nenad Bjelica važan detalj

Počev od spominjanja imena igrača koje dovodi, do trajanja mogućeg ugovora, a posebno uvjeta u tom ugovoru.

Zato ćemo s rezervom prihvatiti i ovu informaciju iz turskih medija, a u kojoj tvrde kako je posao - propao. Zašto? Jer, Bjelica navodno traži tri milijuna eura vrijedan ugovor, a Fenerbahče mu može ponuditi tek upola manji, odnosno u iznosu od 1,5 milijuna eura.

Osim toga, tvrde turski mediji, Bjelica je tražio ugovor na dvije godine, dok predsjednik Fenera nije želio potpisati ugovor duži od jedne sezone.

Naravno, vrijeme će pokazati jesu li Bjelica i turski klub došli uopće do faze o pregovorima oko uvjeta ugovora, ili je li zapelo baš na tome.

  • +9
Nenad Bjelica Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić