uz dvije teniske ikone

Goran Ivanišević po prvi put objavio ovu fotografiju i odmah dobio mnoštvo emotivinih poruka

08.06.2020 u 10:38

Bionic
Reading

Jedan od najvećih hrvatskih tenisača svih vremena, Goran Ivanišević, danas se bavi trenerskim poslom, a da je i na tom polju odličan, potvrđuje suradnja s trenutno najboljim igračem svijeta, Novakom Đokovićem. A da osim zajedničkog podneblja, imaju još nešto što ih spaja, potvrdio je Ivanišević objavom jedne fotografije

Goran Ivanišević proteklog je vikenda sudjelovao na humanitarnom turniru Hrvatski Premier Tenis, kojeg je u Osijeku organizirala Donna Vekić.

Bila je to prigoda da na jednom mjestu vidimo sve što je hrvatski tenis imao, što ima ali i što bi u budućnosti mogao imati.

A taj cjelokupni teniski događaj očito je i kod Gorana Ivaniševića izazvao sjećanja na neke svoje igrače početke, pa je na svom instagram profilu objavio fotografiju, uz pitanje:

'Što kažete na ovo prisjećanje? Tko može prepoznati dvije legende koje stoje kraj mene prije puno godina?

Naravno, ljubiteljima tenisa nije dugo trebalo otkriti kako je gospođa u sredini Jelena Genčić, dok desno stoji još jedva teniska ikona, Monika Seleš.

I dok se o Moniki Seleš zna sve, Jelena Genčić ipak je većini nepoznata.

Svojevremeno u New York Timesu opisali su je kao najboljom svjetskom teniskom trenericom.

I kada se zna da su kroz njezine ruke 'prošli' Monika Seleš, Iva Majoli, Mima Jaušovec, Goran Ivanišević, ali i današnji najbolji tenisač svijeta, Novak Đoković, jasno je da joj pripadaju velike zasluge za razvoj tenisa na prostoru bivše Jugoslavije.

Ovako je nedavno Jelena Genčić pričala o odnosu s obitelji Đoković.

'Rekla sam im da nakon Monike Seleš nisam uočila ni jednog igrača kao što je njihov sin i da mislim kako će on sa 17 godina biti među prvih pet u svijetu. Bili su začuđeni mojim tvrdnjama, a sad kad razmislim, sigurna sam da su mislili i da nisam normalna'.

I da je Ivanišević 'pogodio u srce' sve istinske ljubitelje tenisa, potvrđuju brojne poruke uz objavljenju fotografiju, a posebno se ističe Đokovićeva, koji je u komentarima ostavio emotikone u kojima dominiraju srca.