rastanaka od madrida

Godinama je bio simbol Simeoneovog 'ratničkog' Atletica, pa su ove suze iznenadile sve

07.05.2019 u 16:09

Bionic
Reading

Kapetan španjolskog prvoligaša Atletico Madrida Urugvajac Diego Godin (33) je u ponedjeljak na konferenciji za novinare objavio kako napušta klub na kraju sezone kada mu istekne ugovor.

'Malo sam nervozan. više nego prije utakmice, ali sam pozvao sve vas ovdje da vam kažem da će ovo biti moji zadnji dani u Atletico Madridu,' izjavio je 33-godišnji branič, Diego Godin, koji je na svojoj oproštajnoj press-konferenciji zaplakao poput malog djeteta.

Očito su emocije napravile svoje.

  • +4
Juventus - Atletico Madrid, Liga prvaka, 12.3.2019. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Godin je u Atletico, za koji je odigrao 387 utakmica i zabio 27 golova, došao iz Villarreala 2010. godine. S Atleticom je 2014. osvojio naslov prvaka Španjolske. Osim tog naslova španjolskog prvaka s Atleticom je osvojio dva naslova pobjednika Europske Lige, jedan Kup kralja, jedan španjolski Superkup i tri UEFA Superkupa, a i dva puta je igrao u finalu Lige prvaka 2014. i 2016. i oba puta izgubio od Reala.

Iako Godin nije otkrio gdje namjerava nastaviti karijeru, španjolski mediji pišu kako je već sve dogovoreno za njegov prelazak u Inter.

'Ovaj period za mene je gotov, bio mi je to najljepši dio života i karijere. I ništa drugo. Ponosan sam što sam dio povijesti Atletica. Za mene ovo nije bio klub, već moja obitelj, moja kuća i teško je napustiti kuću',.