HOĆE LI SE DOGODITI?

Glavna vijest u španjolskom AS-u; Hrvatska zbog toga strahuje

21.06.2016 u 14:39

  • +33

Huligani bakljama prekinuli dvoboj Češke i Hrvatske

Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Max Rossi

Bionic
Reading

Hoće li huligani prekinuti dvoboj Španjolske i Hrvatske? To se ne pitaju samo naši mediji nego i u zemlji s čijom reprezentacijom igramo za prvo mjesto u skupini

Desetak sati prije utakmice (21 sat) u Bordeauxu glavna vijest s Eura u sportskom dnevniku AS nisu ni ozljede hrvatskih igrača, ni nezadovoljstvo Pedra Rodrigueza u Furiji, ni raspjevani hrvatski i španjolski navijači na ulicama francuskog grada nego huligani.

Španjolski novinar donosi tekst o prijetnji 'radikalnih hrvatskih ultraša' da naprave ono što im je uspjelo na utakmici Hrvatske i Češke – prekinu susret i tako pokušaju izbaciti reprezentaciju s Eura.

U istoj vijesti navode se prijeteće poruke na transparentima koji su osvanuli tijekom noći u gradu Splitu, poput onoga da se 'približava kraj HNS-a'.

AS podsjeća i na dvije kazne koje su hrvatski huligani priskrbili svojem Savezu, ovu posljednju od 100 tisuća eura na utakmici s Češkom te onu za vrijeme kvalifikacija za Euro kada je reprezentacija igrala dvije utakmice pred praznim tribinama te joj je oduzet jedan bod.