PRVA OPCIJA

Gennaro Gattuso blizu novog trenerskog izazova; Milanovi navijači to nikako ne bi smjeli protumačiti izdajom

04.12.2019 u 09:20

Bionic
Reading

Carlo Ancelotti je pred otkazom u Napoliju, a kao prva opcija za njegovog nasljednika spominje se Gennaro Gattuso

Sudbina cijenjenog Ancelottija ovisi o rezultatu u sljedeće dvije utakmice protiv Udinesea i Genka i ukoliko tu ne ostvari pobjede postat će bivši. Njegova budućnost ionako je već zadnjih tjedana neizvjesna, jer se ugledni stručnjak zajedno sa igračima zakvačio sa vlasnikom Aureliom de Laurentisom, a pošto su se poklopili loši rezultati sve vodi prema rastanku.

Prema informacijama talijanskih medija Napoli je već počeo pregovore s Gennarom Gattuso koji je svoje najbolje igračke godine dao Milanu u kojem se okušao i kao trener, ali ni on nije mogao spasiti posrnulog velikana.

Ukoliko potpiše za Napoli čeka ga isto težak posao, jer obitelj De Laurentis želi borbu za vrh, a u ovom trenutku napuljska momčad od toga je jako daleko.

  • +9
Talijanski trener Gennaro Gattuso Izvor: EPA / Autor: ELISABETTA BARACCHI

Iako netko misli da bi Gennarov dolazak na klupu ljutog rivala s juga Italije mogao biti protumačen kao izdaja, sumnjamo da će mu netko to zamjeriti, jer je ovaj bivši veznjak nebrojeno puta dokazao svoju privrženost 'rossonerima', a ni u Napoliju ne bi trebali biti razočarani s takvim rješenjem, jer je Gattuso uvijek davao sve od sebe gdje god da je došao kao igrač ili trener.