DINAMOVIM STOPAMA

Genk igra toplo-hladno, nakon odlične predstave protiv West Hama Dinamov protivnik u Europskoj ligi napravio nevjerojatan kiks u Belgiji

08.11.2021 u 09:42

Bionic
Reading

Sljedeći suparnik zagrebačkog Dinama u skupini H Europske lige Genk u susretu je 14. kola belgijskog prvenstva odigrao 1:1 (0:1) na svom terenu protiv pretposljenjeg Cercle Bruggea.

Sljedeći suparnik zagrebačkog Dinama u skupini H Europske lige Genk u susretu je 14. kola belgijskog prvenstva odigrao 1:1 (0:1) na svom terenu protiv Cercle Bruggea.

Gosti su poveli golom Somersa (38), a bod Genku spasio je Bongonda (89).

Veliki je ovo kiks Genka koji je u prethodnom susretu pružio odličnu igru i osvojio bod na gostovanju kod West Hama (2:2) u Europskoj ligi čime su otežali put Dinamo prema željenom cilju, prolasku skupine.

Genk je sada šesti na ljestvici belgijskog prvenstva s 21 bodom, 10 manje od senzacionalno vodećeg Union Sainte Gilloisea, dok je Cercle Brugge pretposljednji, 17. sa 10 bodova.

Podsjetimo kako je i Dinamo nakon sjajne predstave na europskoj pozornici i pobjede protiv Rapida iz Beča 3:1 u HT Prvoj ligi doživio iznenađujući poraz od Lokomotive (1:0) i da je Bruno Petković na toj utakmici promašio penal.

  • +9
Lokomotiva - Dinamo, 15. kolo HT Prve lige, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Dinamo i Genk igrat će u Zagrebu 25. studenoga. Uoči tog susreta Dinamo je drugi na ljestvici sa šest bodova, a Genk je treći s četiri. Vodi West Ham United sa 10 bodova, a bečki Rapid je posljednji s tri boda.