gdje je nestao čovjek?

Gareth Bale novi prljavim potezom prevario Zinedinea Zidanea; ovo mu zbilja ne služi na čast

09.09.2020 u 22:45

Bionic
Reading

Iako se još u utorak pisalo po španjolskim i engleskim medijima kako bi Gareth Bale uskoro mogao napustiti Real te preseliti u Tottenham, u srijedu je stigao novi nastavak ove već pomalo tragikomične serije, u kojoj se Real želi riješiti preskupog velškog krilnog napadača

Nogometaš Reala i velške reprezentacije Gareth Bale do ludila dovodi svog trenera Zinedinea Zidane, pa su riječi Francuza kako mu je Velšanin 'otrov u svlačionici' posve razumljive.

Naime, Gareth Bale ovog se ponedjeljka trebao sastati sa Zidaneom 'u četiri oka', na kojem su trebali vidjeti najpovoljnije uvjete za rastanak i prekid suradnje.

No, prvo je Bale tražio dva dodatna slobodna dana, pravdajući se nastupima za reprezentaciju Walesa u utakmicama Lige nacija, protiv Finske i Bugarske, 3. i 6. rujna.

U Valdebebasu se trebao pojaviti ove srijede, ali za divno čudo - poslao je poruku kako ipak neće doći jer je - ozlijeđen.

Kako je Bale rekao, osjetio je bol u koljenu, ali sigurni smo da u tu priču ne vjeruje više nitko.

Samo za podsjetnik, prije mjesec dana, odnosno uoči utakmice Lige prvaka protiv Manchester Cityja, također prijavio ozljedu i odbio je putovati u Manchester. Već tada Zidane ga je odlučio prekržiti, a nakon ovoga, sigurni smo, da ga više ne želi ni vidjeti.

Real ga uporno želi prodati, ali Bale se misli odreći ugovora koji mu do lipnja 2022. godine garantira još 34 milijuna eura.

U 'Kraljevskom klubu' spremni su mu čak i platiti jednu godišnju plaću, samo da ga se riješe, ali Bale preko svog menadžera šalje poruke kako je 'sretan u Madridu' i da misli ugovor odraditi do kraja.