(NE)MOGUĆA MISIJA

Galliani u avionu za New York: Guardiola ide u AC Milan?

11.10.2012 u 10:57

Bionic
Reading

Bivšeg trenera Barcelone puno se puta posljednjih mjesec dana povezivalo s AC Milanom. Kruže priče kako bi trebao preuzeti vođenje kluba od sljedeće sezone

Talijanska Gazzetta dello Sport tvrdi da čelnici nogometnog kluba Milana kreću 'prvim letom' za New York gdje će se sastati s 'besposlenim' Pepom Guardiolom.

Bivšeg trenera Barcelone puno se puta posljednjih mjesec dana povezivalo s talijanskim klubom. Kruže priče kako bi trebao preuzeti vođenje kluba od sljedeće sezone. Gazzetta prenosi da je vlasnik Milana, Silvio Berlusconi, navodno naredio potpredsjedniku Adrianu Gallianiju da otputuje u New York i pokuša razgovarati s Guardiolom.

No, Gazzetta navodi da će Milan teško uspjeti nagovoriti Španjolca na dolazak na San Siru prvenstveno iz financijski razloga. Naime, Guardiola bi zasigurno tražio pojačanja za novu sezonu, a talijanski klub, kako sada stvari stoje, nema te moći. Uostalom, Guardiola je već nekoliko puta naglasio da mu je velika želja biti menadžer jednog dana u engleskoj Premierligi.