I ČEKA SVOJU PRILIKU

Frustrirani Džeko - zabija svakih 56 minuta, a sjedi na klupi

03.11.2012 u 15:05

Bionic
Reading

Bosansko-hercegovački nogometaš Edin Džeko priznao je u razgovoru za The Sun da je opsjednut željom da osvoji još jedan naslov engleskog prvaka s Manchester Cityjem

Iako mu menadžer 'građana' Roberto Mancini i dalje najčešće pruža priliku s klupe, Džeko je s pet golova prvi strijelac Cityja u Premiershipu. Štoviše, statistika kaže da u prosjeku postiže pogodak svakih 56 minuta! Zbog statusa rezerve, engleski mediji često Džeku spominju u kontekstu odlaska s Etihada, ali on sam tvrdi da o tome uopće ne razmišlja.

'Postoje glasine o mojoj budućnosti u Engleskoj, Italiji ili Španjolskoj, ali o tome ne želim govoriti. U potpunosti sam koncentriran na Manchester City i ugovor koji imam s njim. Opsjednut sam osvajanjem novog naslova sa Cityjem', naglasio je Džeko i osvrnuo se na svoj status u momčadi.

'Roberto Mancini je šef i prihvaćam njegove naredbe. Često priča s nama i zadovoljan je mojim radom. Igrati u momčadi poput Cityja je lako zbog kvalitete mojih suigrača. Svaki napadač misli da bi trebao biti u sastavu, a na svakom je od nas da zada menadžeru probleme oko izbora. Svaki trening tretiram kao utakmicu kako bih pokazao Manciniju koliko želim igrati. Naravno da je frustrirajuće biti na klupi, ali to je tako u engleskom nogometu. Sezona je dugačka i dobit ću priliku, zato moram biti spreman'.