derbi na maksimiru

'Frane Zolja' propušta Dinamo, trener Hajduka najavio: Dolazimo po sva tri boda!

21.04.2017 u 14:45

Bionic
Reading

'Bili' u Zagreb stižu oslabljeni, zbog upale grla otpao je Frank Ohandza, no trener Joan Carrillo zbog toga nije zabrinut. Dapače, uvjeren je kako će njegovi izabranici u derbiju iznenaditi Dinamo na Maksimiru (Arenasport 3, subota, 22. travnja, 15 sati)

'Imam jako dobar predosjećaj i jedva čekam utakmicu', kazao je trener Hajduka Joan Carrillo u najavi derbija i napomenuo:

'Nikad ne pripremam momčad za remi i očekujem pobjedu. U Zagreb dolazimo po sva tri boda!'

Optimističan je to stav s obzirom na činjenicu da je Hajduk na Maksimiru posljednji puta slavio još tamo u rujnu 2008. godine! U svim natjecanjima Hajduk je na Maksimiru od tada ostvario 13 poraza i pet remija...

'Očekujem istinski derbi, ipak se sastaju dvije jake momčadi', kaže Carrillo koji najavljuje ofenzivu na Maksimiru:

'Znamo kako im se treba suprotstaviti i kako ćemo ih pobijediti. Ključ je odigrati discipliniranu utakmicu, sportski bezobrazno, s puno vjere u sebe. To je ključ pobjede. Sigurno je da se nećemo braniti, pa tako me možeš očekivati pobjedu.'

Veliki je udarac za Hajduk to što zbog bolesti ne može računati na Franka Ohandzu koji je ove sezone u MAXtv Prvoj ligi za 'bile' zabio sedam golova. 'Frane Zolja' otpao je zbog upale grla.

'Pokušao je trenirati, ali jednostavno nije mogao. Liječnici su ga pregledali i savjetovali da ga poštedimo. Vidno je umoran i iscrpljen. Kako god bilo, bit će nam teško bez njega', priznaje Carrillo koji je istaknuo jednog igrača iz protivničke momčadi:

'Sammir... Organizator igre, igrač zadnjeg dodira... Iskusan je, bio je reprezentativac, sad se vratio iz inozemstva i još se prilagođava... Ali mi smo se dobro pripremili, znamo sve o njemu i kako ga zaustaviti.'

Trener Hajduka na kraju nije želio komentirati slučaj Soudani...

'Nisam tu da odlučujem o kaznama. Moja je briga moja momčad. Zato pripremam momčad za Dinamo sa Soudanijem ili bez njega. Ono što ne mogu kontrolirati nije moja stvar. Nije da mi je svejedno, ali takva je odluka. A kada je o kaznama riječ, mi smo doživjeli onu najveću kaznu - dvije utakmice pred praznim tribinama', zaključio je trener Hajduka Joan Carrillo.