2017_World_Handball_Championship_Logo

TO ĆE BITI ČUDESNO

Francuzi spremaju spektakl kakav u rukometu nikad nije viđen!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 21.01.2017 10:50
  • Objavljeno 21.01.2017 u 10:50
Bionic
Reading

Nakon pet pobjeda u nizu francuske rukometne reprezentacije očekuje se rekordnih 28 tisuća navijača na utakmici osmine finala protiv Islanda, koja se igra na stadionu Pierre-Mauroy u Lilleu...

Ove subote čeka nas rukometni spektakl kakav se još ne pamti. Naime, francuski rukometaši svoju će nokaut fazu natjecanja otvoriti protiv Islanda na stadionu Pierre-Mauroy, originalno nogometom koji ima mogućnost pretvaranja u dvoranu, s kapacitetom od čak 28 tisuća gledatelja.

Ovaj je stadion već iskušan 2014. godine u Davis Cupu, kao i tijekom Europskog košarkaškog prvenstva prije dvije godine, a sada će rušiti rekorde i na rukometnoj sceni.

Naravno, s 28 tisuća gledatelja oko terena bit će to najposjećenija međunarodna utakmica u povijesti, no u francuskom taboru više se brinu zbog Islanda, nego što razmišljaju o navijačkom rekordu u Lilleu.

'Nikad još nismo igrali laku utakmicu protiv Islanda. Oni su izuzetno ponosni i odlučni, a takva ekipa je uvijek jako opasna,' upozorava Didiert Dinart uoči subotnje utakmice.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal