ht prva liga - 2. kolo

[FOTO, VIDEO] Gorica velikim preokretom u samoj završnici protiv Slaven Belupa stigla i do druge gostujuće pobjede

22.08.2020 u 19:52

Bionic
Reading

Nogometaši Gorice i u drugom su kolu gostovali, a i ovog se puta sa sjevera Hrvatske kući vraćaju sa sva tri boda. Slaven Belupo poveo je pogotkom Nemanje Glavičića u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, ali onda je Mudrinski s dva gola, prvim u u 86. minuti a potom i u drugoj minuti nadoknade drugog poluvremena osigurao pobjedu Gorici 2:1

Raspored je odredio da Gorica u prva dva kola nove sezone gostuje, prvo kod Varaždina, a potom i ove subote kod Slaven Belupa. I nakon pobjede 5:1 u prvom kolu, Goričani su i u Koprivnici uzeli sva tri boda. A opasno su 'visjeli' sve do 86. minute.

Slaven Belupo je pak propustio, barem remijem potvrditi bod iz prvog gola, osvojenog u Osijeku.

Imale su obje momčadi svoje prigode. U prvom dijelu lijepo je pucao Lovrić s nekih 18 metara, malo iskosa, ali lopta je prošla kraj gola.

Uzvratio mu je, nepreciznim udarcem Bogojević. Potom je za domaće prigodu, samo dvije minute nakon ulaska, promašio i Ivan Krstanović, odnosno nespretno je primio jedan odbijanac, pa je propala i ova prigoda.

Ipak, domaćini su na odmor otišli s prednošću. Nakon velike greške pri izlasku sa svoje polovine, igračima Gorice loptu je ukrao Paracki, pa dodao do Etoundija, koji je pak odlično proigrao Nemanju Glavčića, a ovaj lijepim udarcem matirao Kahlinu.

U drugom dijelu bilo je također zanimljivo i sadržajno.

Propustili su domaći prigode preko Bogojevića i Božića, a onda ih je u samoj završnici s dva gola šokirao Ognjen Mudrinski.

Prvo u 86. minuti, a potom i u 92. minuti, nakon što je Dvorneković ukrao loptu Godi i asistirao strijelcu.

  • +5
Slaven Belupo - Gorica (2. kolo HT Prve lige) Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL