kako se vama sviđa?

[FOTO] Marcelo Brozović zbog jednog je nenogometnog detalja opet privukao veliku pozornost

07.01.2021 u 12:39

Bionic
Reading

Ove srijede u talijanskoj Serie A igralo se redovito kolo nacionalnog prvenstva, nakon kojeg više nema neporaženih momčadi. Milan je izgubio od Juventusa, dok je drugi milanski klub, Inter, poražen kod Sampdorije i tako je prekinuo niz od osam uzastopnih prvenstvenih pobjeda

Iznenađenje kola priredili su nogometaši Sampdorije koji su s 2:1 (2:0) svladali milanski Inter.

Inter je imao priliku pobjedom u Genovi zasjesti na vrh ljestvice, a imao je i veliku priliku za vodstvo u otvaranju utakmice. No, udarac Alexisa Sancheza s bijele točke u 12. minuti obranio je vratar Sampdorije Audero.

Do kraja prvog poluvremena su bivši igrači Intera Candreva (23-11m) i Keita Balde (38) doveli Sampdoriu u prednost od 2;0.

U nastavku je Inter uspio tek smanjiti kada je De Vrij (65) udarcem glavom poslao loptu u mrežu nakon udarca iz kuta kojega je izveo hrvatski reprezentativni veznjak Marcelo Brozović. Brozović je odigrao čitav susret za Inter za kojega je Ivan Perišić odigrao drugo poluvrijeme.

Inače, nakon utakmice, dosta se prostora posvetilo i modnom detalju Marcela Brozovića, to jest njegovim kopačkama, posebno dizajniranima baš za njega.

  • +6
Sampdoria - Inter, Serie A, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: SIMONE ARVEDA