respekt

[FOTO] Kristijan Jakić oduševio izjavom o legendarnom Vatrenom: Najbolji je na svijetu, od njega mogu samo učiti...

01.06.2022 u 07:01

Bionic
Reading

Kristijan Jakić došao je na okupljanje reprezentacije kao osvajač vrijednog europskog trofeja - s Eintrachtom je uzeo Europsku ligu, i vjeruje da niz uspjeha može nastaviti u Ligi nacija.

Njegove dojmove s okupljanja repezentacije donosi HNS.

Sezona okrunjena titulom

"Iza mene je sjajna sezona. Igrao sam puno utakmica u Bundesligi, vratio se kući s peharom Europske lige. Još nisam niti svjestan što sam napravio. Glavu ću opustiti tek nakon ove četiri utakmice. Znao sam da radom i trudom mogu napraviti velike stvari. Nisam očekivao baš toliko utakmica, ali valjda su ljudi u Eintrachtu prepoznali moj potencijal i zalaganje, dali su mi podršku. Volio bih da sljedeće sezone odemo što dalje u Ligi prvaka. Međutim, konkurencija je velika i treba se ponovno izboriti za svoju poziciju"

  • +5
Eintracht Frankfurt - West Ham United, 5.5.2022. Izvor: EPA / Autor: FRIEDEMANN VOGEL

Prilika u reprezentaciji

"Mislim da sam dosta napredovao i da mogu pomoći Hrvatskoj kada dobijem minuta. Pokušat ću priliku iskoristiti na najbolji mogući način. Svi znamo da je ponos i čast nositi hrvatski dres, odigrati makar i minutu za reprezentaciju"

  • +25
Hrvatska nogometna reprezentacija - okupljanje, 30.5.2022. Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

Nezamjenjivi Brozović

"Brozovića nitko ne može nadomjestiti, on je izvanredan igrač, trenutno najbolji zadnji vezni na svijetu. Mogu samo učiti od njega i meni je čast uopće dijeliti svlačionicu s njime. Čekat ću svoju priliku"

Optimistično u Ligi nacija

"Ovo je veliki test za Svjetsko prvenstvo, a mlađim igračima prilika da se dokažemo. Optimist sam, želim da se i cijela momčad tako ponaša i vjeruje da u ove četiri utakmice možemo uzeti svih 12 bodova. Mislim da smo jako kvalitetni, a uz to imamo i srce - mislim da će se to srce i znanje pretvoriti u dobitak. Jedva čekam utakmicu protiv Francuske, pogotovo dobijem li priliku. Pobijedimo li, bit će još slađe. Kada ne vjeruju u nas, probudi se inat. Perišić će nam nedostajati, ali nadam se da će se brzo oporaviti, on mnogo znači reprezentaciji"