senzacija s anfielda

[FOTO] Jürgen Klopp za spasitelja Liverpoolove sezone dovodi bivšeg srpskog reprezentativca?

28.01.2021 u 10:06

Bionic
Reading

Loši rezultati Liverpoola posljednjih tjedana izazvali su laganu paniku među navijačima 'redsa'. Ali ne samo kod njih već i kod njemačkog stručnjaka Jürgena Kloppa

Već pet prvenstvenih utakmica bez pobjeda, pa ispadanje od Manchester Uniteda u FA kupu, razlog je za zabrinutost na Anfieldu. Na Kloppovu sreću još uvijek nije sve izgubljeno, a i prijelazni rok traje.

Prema informacijama s Otoka, odnosno iz njihovih medija, njemački trener odlučio je za nastavak sezone angažirati bivšeg srpskog reprezentativca Nevena Subotića, koji igra na stoperskoj poziciji. Jer Klopp je nedavno priznao i Dejanu Lovrenu da mu nedostaje, kao alternativno rješenje na toj poziciji.

Naime, sve je krenulo po zlu sredinom listopada, kada je Virgil van Dijk, ozlijedio ligamente koljena, zbog čega je njegov povratak na terene za ovu sezonu vrlo upitan.

A kako je Subotić besplatan, jer prije par dana prekinuo je suradnju s turskim Denizlisporom, Klopp je odlučio dovesti ovog iskusnog stopera, s kojim je surađivao u dortmundskoj Borussiji.

  • +21
Liverpool - Burnley Izvor: EPA / Autor: Peter Powell / POOL