iz kluba se pohvalili

[FOTO] Fantastične vijesti dolaze nam iz NK Osijeka, a tiču se novog stadiona i trening kampa

28.03.2023 u 13:47

Bionic
Reading

Novi stadion i trening kamp Nogometnog kluba Osijek dobio je u ponedjeljak pravomoćnu uporabnu dozvolu za izgrađenu građevinu športsko-rekreacijske namjene - Škola nogometa i stadion NK Osijek, 2. skupine

Prethodno je obavljen tehnički pregled kojim je utvrđeno da je građevina izgrađena u skladu s izvršnim aktom za građenje u pogledu ispunjavanja temeljnih zahtjeva za građevinu, lokacijskih uvjeta i drugih uvjeta određenih aktom za građenje. Građevina je priključena na prometnu površinu i druge građevine i uređaje komunalne ili druge infrastrukture, piše nk-osijek.hr.

Privremene građevine u okviru pripremnih radova, oprema gradilišta, neutrošeni građevinski materijal, te otpad uklonjeni su, a zemljište na području gradilišta i na prilazu gradilištu dovedeno je u uredno stanje.

U idućoj fazi, a do svečanog otvaranja samog stadiona i trening kampa, slijedi priprema terena i unutarnjih prostorija za postupak licenciranja stadiona za odigravanje svih službenih utakmica.

Lopta bi se terenima trebala zakotrljati za manje od dva mjeseca, a navijači i igrači Osijeka ne mogu se dočekati.

Novi stadion NK Osijek sniman iz zraka Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +14
Novi stadion NK Osijek na Pampasu Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos