HT Premijer liga

[FOTO] Cibona se pohvalila novim dresovima koji slave povijest i tradiciju; što kažete na novo ruho zagrebačkog sastava?

18.09.2021 u 15:26

Bionic
Reading

KK Cibona je uoči nove sezone predstavila nove dresove za domaće prvenstvo

KK Cibona je nakon novih sponzora javnosti predstavila i nove dresove za novu sezonu HT Premijer lige. Iz kluba su se pohvalili novim dresovima koji su inspirirani tradicijom kluba.

'Poznato je kako su u sportu naziv, grb i dres kluba najveća „svetinja“. Upravo je to poštovanje i njegovanje tradicije na umu imala Cibona pri osmišljavanju dresova za novu sportsku sezonu', poručili su iz kluba pa dodali:

'Povodom 75. godišnjice kluba Cibona je u novu sezonu odlučila ući retro izdanjem klupskih dresova za svoje utakmice u HT Premijer ligi. Vodstvo Kluba željelo je svoje navijače i simpatizere podsjetiti na najbolja razdoblja kluba te time učinila još jedan konkretan korak prema vraćanju Cibone tamo gdje pripada, na sami vrh! Dres je izrađen u dvije tradicionalne boje – plavoj za domaće i bijeloj za gostujuće utakmice kluba u nacionalnom prvenstvu.'

Igrači su oduševljeni novim ruhom koje vraća klub njegovim korijenima i podsjeća na one dresove koje su nosile najveće klupske legende.

'Dresovi su prekrasni, drago mi je da se klub odlučio za to retro izdanje jer ipak Cibona slavi 75. godišnjicu. Kroz sve te godine legende su nosile taj dres i sada mi imamo slične te će biti još veći ponos i čast igrati u njemu', rekao je Roko Prkačin, a njegovo oduševljenje dijeli i Danko Branković:

'Što se tiče dresa meni je bitno da je udoban, a to svakako je, dizajn je sam po sebi jako dobar i dobra je fora što igramo u „old school“ opremi. Boja je ona izvorna, ajmo reći baš ta Cibona plava, dok je druga garnitura klasična zagrebačka bijela. Jedva čekam utakmicu s Alkarom da obučem taj dres s uspomenama na sjajna vremena.'

Ove će dresove Cibona nositi u domaćoj ligi, a pripremila je i novi domaći i gostujući dres za ABA ligu koji će biti predstavljen idućeg tjedna. Do tada uživajte u novom ruhu za HT Prvu ligu koje možete vidjeti u galeriji ispod teksta.

  • +32
Cibona predstavila nove dresove za sezonu 2021/2022. HT Premijer lige Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Klik-Kid / Cibona