REDKNAPP SE ZALJUBIO

Forlan se seli k našima u Tottenham?

28.06.2010 u 14:20

Bionic
Reading

Reprezentativac Urugvaja i napadač Atletico Madrida mogao bi se preseliti u londonski Tottenham, u kojem su i trojica hrvatskih reprezentativaca. Navodno je Diego velika želja trenera Redknappa

Diego Forlan trenutno je u Južnoafričkoj Republici i bori se za ulazak u polufinale SP-a. Svojim dobrim igrama pripomogao je momčadi da prođe osminu finala, a zbog toga je stigao na popis želja mnogih trenera. Između ostalog i Tottenhama, koji je 31-godišnjak zaželio još prošle godine. Preseli li se u London, to ne bi bio Forlanov prvi nastup u Premiershipu jer je bio član Manchester Uniteda.

'Tottenham ga je želio još lani, ali tada ponuda londonskog kluba nije zadovoljavala želje madridskog Atletica. Sada je situacija očito drugačija, jer Harry Redknapp ga želi pod svaku cijenu. Vjeruju u Diega, jer 'spursi' ne žele biti samo prolaznici u Ligi prvaka', pišu otočki mediji koji vrte cifru od 20 milijuna funti odštete.

U Tottenhamu je i hrvatski trojac Modrić, Ćorluka i Kranjčar, s time što se spominje i mogući dolazak Pletikose. U svakom slučaju, takav Tottenham bio bi vrlo opasan suparnik u Ligi prvaka.