ODLAZI OVOG LJETA

Fiorentina diže ruke od Nikole Kalinića: Već mu počela tražiti zamjenu!

13.06.2017 u 16:42

Bionic
Reading

Talijanski mediji uvjereni su kako će Nikola Kalinić karijeru nastaviti sljedeće sezone u Milanu, dok Fiorentina zamjenu traži između Simeoneovog sina i bivšeg najboljeg strijelca MAXtv Prve lige, Ilije Nestorovskog...

Naš 29-godišnji napadač iznimno je cijenjen u Italiji, a nakon što je odbio kineske milijune prošle zime, čini se da će ipak napustiti Fiorentinu ovog ljeta, jer stigla je u Firenzu njemu puno zanimljivija ponuda.

Naime, Milan za sljedeću sezonu slaže momčad koja će pokušati ugroziti Juventusovu dominaciju u Italiji, a jedna od želja tamošnje uprave i stručnog stožera upravo je Nikola Kalinić, za kojeg su spremni platiti čak 30 milijuna eura, što je u razini rekordnog hrvatskog transfera Matea Kovačića.

Hrvatskom reprezentativcu taj je projekt privlačniji od kineske avanture, a u Fiorentini su svjesni da će teško zadržati napadača koji je igrao odlično u protekle dvije sezone pa mu već polako počinju tražiti zamjenu.

Dnevnik Corriere dello Sport tvrdi da su Giovanni Simeone iz Genoe te Ilija Nestorovski iz Palerma najpoželjnije zamjene za našeg napadača, a od ostalih opcija tu su još Pavoletti i Murier...