VELIKI ULOG

Nakon strašne sramote uoči utakmice, Zvezda pregazila Budućnost

22.04.2019 u 13:37

Bionic
Reading

Crvena zvezda i Budućnost su sa sat zakašnjenja (zbog navijačkih izgreda) počeli odlučujuću petu utakmicu za ABA lige, a prvo mjesto donosi i nastup u Euroligi sljedeće sezone

Naime, u 19 sati utakmica još nije krenula, a počeo je kaos. Kada su košarkaši podgoričke Budućnosti izašli na teren krenulo je bacanje raznih predmeta (među njima stolice i cigla), pljuvanje, ružne uvrede s tribina, a zatim su oni najluđi čak uletjeli na parket.

Gosti su otišli u svlačionicu i nisu mislili izaći na parket dok se ne isprazne oni dijelovi tribine odakle su navijači utrčali.

'Kada su igrači krenuli iz tunela krenula je totalna histerija i gađanje svim mogućim tvrdim predmetima - kovanicama, baterijama za telefone, kamenjem, punim flašama, dijelovima metle, upaljačima, stolicama. Oko 40 navijača je upalo na teren i došlo je do klupe KK Budućnosti . Pljuvali su i fizički napali igrače. Fizički su napadnuti Norris Cole,Earl Clark, Nemanja Gordić. Gordić je gađan stolicom koju je bacio navijač iz partera', priopćeno je iz Budućnosti.

Na kraju je pao dogovor, utakmica će se odigrati, a počela je u 20 sati (Arenasport 1). Poslije prve četvrtine domaćin vodi 18:13, a nakon druge sve je izgledalo riješeno jer su 'crveno-beli' imali 47:21. Gosti se se predali, jer u 25. minuti su zaostajali 62:27, a prije ulaska u zadnju četvrtinu 74:37. U 35. je nevjerojatnih 84:43, a završilo je 97:54.

  • +4
Finale ABA lige, Crvena zvezda - Budućnost Izvor: Pixsell / Autor: Srdjan Ilic/PIXSELL