PREKO UFC 135 NA UFC 137

Fight Channel vas vodi u Las Vegas na meč Cro Copa

20.09.2011 u 13:45

Bionic
Reading

Dvoboj UFC-a 135 koji je na rasporedu 25. rujna imate priliku pratiti na PPV Fight Channelu (MAXtv, kanal 24). Osim što će pogledati fenomenalne borbe, oni koji kupe sadržaj automatski ulaze u bubanj nagradne igre u kojoj se može osvojiti put u Las Vegas na UFC 137 na kojem nastupa i Mirko Filipović

Muhamed Ali MMA-a, kada je postao prvak, zbog njegove mladosti, tepali su mu i uspoređivali ga i s Mikeom Tysonom. U noći sa subote na nedjelju (24. na 25. rujna) Jon Jones će imati svoj najveći test u karijeri kada će na UFC-u 135 pokušati obraniti pojas prvaka protiv Quintona 'Rampagea' Jacksona

Sve što je dosad u karijeri učinio ovaj talentirani mladić bez sumnje je spektakularno, uključujući i meč protiv legendarnog Mauricija Shoguna Ruea, kad je dominantnom predstavom deklasirao svog protivnika i postao najmlađi prvak u povijesti UFC-a. I način na koji je došao do mjesta izazivača nije bio ništa manje impresivan te je nagovijestio velike stvari od ovog tamnoputog borca. Ipak, Shogun u borbi za titulu nije bio pravi. Tek se vraćao nakon operacije koljena i pružio je samo djelić onoga što objektivno može. Upravo smo zbog toga u drugoj rečenici napisali kako Jonesa, tek sada, čeka prvi pravi veliki test.

Bivši prvak Quinton 'Rampage' Jackson očajnički želi svoj pojas natrag, a tako motiviran protivnik bit će krupan zalogaj i za majstora poput Jonesa. Upravo će nam UFC 135 dati odgovor na pitanje je li Jones 'the real deal'.

Ništa manje uzbudljiv neće biti ni uvod u ovaj dvoboj, odnosno meč između Matta Hughesa i Josha Koschecka. Hughes, također bivši UFC-ov prvak i član UFC-ove kuće slavnih, do prije desetak dana se spremao za okršaj protiv Diega Sancheza, no ozljeda njegovog protivnika natjerala je čelnike UFC-a da u posljednji trenutak traže zamjenu. Poput napete puške, Koscheck je čekao negdje u kutu i odmah spremno prihvatio dvoboj protiv čovjeka kojeg mnogi smatraju najvećim UFC-ovim borcem u povijesti. Bit će to okršaj iskustva i Koscheckovog prkosa. Oba odlični hrvači i fizički uvijek maksimalno spremni, tražit će povratak na pobjedničke staze. Hughes je u posljednjem dvoboju pretrpio težak nokaut od BJ Penna na UFC-u 123, dok je Koscheck u borbi za pojas prvaka protiv GSP-a na UFC-u 124 također poražen sudačkom odlukom.

UFC 135 je i priredba pretrpana kvalitetnim teškašima pa ćemo tako u glavnom dijelu večeri vidjeti dvoboje Browne vs. Broughton, odnosno Rothwell vs. Hunt. Nama je vjerojatno zanimljiviji ovaj drugi zbog legendarnog Novozelanđanina Marka Hunta koji lovi svoju drugu UFC pobjedu. Na drugoj strani kaveza će stajati nesuđeni Cro Copov protivnik iz Australije, Ben Rothwell, kojem je ovo prvi nastup nakon otprilike godinu i pol dana. Je li 'Big Ben' zahrđao, testirat će upravo Samoanac svojim razornim krošeima koji su ga i proslavili u K-1 ringovima.

Jones vs. Rampage

S obzirom na svu strku koja je ovih dana nastala oko Nicka Diaza i njegovog meča protiv GSP-a, dvoboj Diazovog brata, Natea, i Japanca Takanorija Gomija, nepravedno je pao u drugi plan. S dva poraza u nizu od Dong Hyun Kima i Roryja MacDonalda, mlađi brat Diaz je odlučio prijeći u laku kategoriju i potražiti sreću među malo manjim protivnicima. Je li ispravno postupio, vidjet ćemo već protiv japanske MMA superzvijezde Takanorija Gomija. Japanac je od dolaska u UFC prije godinu dana pokazivao različita izdanja. Najprije je ugušen od Kennyja Floriana, da bi impresivno nokautirao Griffina, ali i odmah zatim još jednom morao tapkati Clayju Guidi. Nije pretenciozno reći da u ovom dvoboju obojici visi mač nad glavom i da očajnički trebaju pobjedu ukoliko žele biti sigurni u svoju UFC budućnost.

UFC 135 je dostupan hrvatskoj publici na PPV Fight Channelu ( 24. kanal). Prijenos počinje u noći sa subote na nedjelju (24. na 25. rujna) u 3:00. Snimka priredbe se može pogledati na istom kanalu čitavu nedjelju 25. rujna.

A kako do nagrade iz snova i puta u Las Vegas na meč Cro Copa?

U bubanj ulaze svi oni koji su pogledali prijenos UFC-a 135 koji je na rasporedu 25. rujna na Fight Channel televiziji (MaxTv, kanal 24). Prijenos počinje u tri sata iza pomoći, a snimka je raspoloživa cijelu nedjelju. Dana 27. rujna pratite vijesti na tportalu i Fight Siteu i saznajte jeste li vi sretni putnik u Las Vegas.

1. Kupite PPV (sadržaj na zahtjev) UFC-a 135 koji počinje 24. na 25. rujna u 03:00, a raspoloživ je čitavu nedjelju 25. rujna.
2. Kupovinom sadržaja automatski ulazite u bubanj. Izvlačenje sretnog dobitnika obavit će se komisijski u prisutnosti javnog bilježnika 26. rujna.
3. 27. rujna pratite tportal i Fight Site i provjerite jeste li vi sretni putnik u Las Vegas.

Glavne borbe:

Jon Jones vs. Quinton Jackson
Matt Hughes vs. Josh Koscheck
Nate Diaz vs. Takanori Gomi
Travis Browne vs. Rob Broughton
Ben Rothwell vs. Mark Hunt

Uvodne borbe:

Tony Ferguson vs. Aaron Riley
Nick Ring vs. Tim Boetch
Junior Assuncao vs. Eddie Yagin
Takeya Mizuagi vs. Cole Escovedo
James Te Huna vs. Ricardo Romero